UW PAARD VITAAL IN BEWEGING

Pensionstalling ZeggeZicht is gelegen aan de rand van Terheijden, grenzend aan een rustig poldergebied tussen Breda en Oosterhout. Bij de opzet van de stal zijn de gezondheid, beweging en welzijn van uw paard als meest belangrijke uitgangspunten gehanteerd. Zo hebben alle paarden dagelijks ruime weidegang, volop beweging en contact met andere paarden.

Over vitaliteit gesproken! De stal biedt zowel recreatieve, dressuur- als westernruiters alle faciliteiten. Er is voldoende ruimte voor diverse vormen van Natural Horsemanship, Parelli en andere creatieve manieren om met je paard bezig te zijn. ZeggeZicht is een prima uitvalsbasis voor heerlijke buitenritten.

Pensionstal Zeggezicht Hippische Ondernemer 2019

Pensionstal Zeggezicht werd door de vakjury gekozen uit drie genomineerde paardenbedrijven vanwege de geheel eigen visie op paardenwelzijn en een uniek aanbod in weidesystemen.

De HIP Award 2019 werd op feestelijke wijze uitgereikt door dagvoorzitter Humberto Tan.

Team Zeggezicht met Umberto Tan

OOG VOOR DE WENSEN VAN PENSIONGASTEN

Een veilige en comfortabele accommodatie is vanzelfsprekend in de visie van ZeggeZicht. Daarom zijn alle stallen royaal van opzet, zeer robuust uitgevoerd en ruim voorzien van ventilatie en verlichting. Met gangpaden van 4 meter breed is er optimaal aandacht voor de veiligheid van ruiter en paard. Alle rondom gelegen weiden zijn degelijk en solide omheind.

Boxhuur volpension:

  • De stallen worden dagelijks opgestrooid en wekelijks uitgemest
  • Stallen met oppervlakte van 9 m2 en 10 m2
  • De paarden krijgen 2 keer per dag krachtvoer en hooi/kuil
  • ’s Avonds naar eigen inzicht zelf (ons ruwvoer) voeren

Dagelijks stallen opgestrooid

‘Altijd een goed verzorgde stal’

Elke dag hooi/kuil naar wens

Comfortabele stallen voor uw paard